Tudjon meg többet az AQUAPOL®-ról

 

Az Aquapol egy szigetelést kiváltó módszer

Magyarországon 1988 óta telepítik. A technológia ebben az évben ünnepli 20 éves jubileumát. Sok ezer telepítésen van túl,számtalan hiteles,leinformálható referenciákkal.

 

Miért ajánljuk ezt a módszert?

 

Technikai sajátosságok

A rendszer működése a gyakorlatban

 

Szolgáltatásaink munkafolyamatai
  1. Előkészítő szakasz: Az AQUAPOL® technikusai vagy üzletkötői által végzett helyszíni felmérés , műszeres bevizsgálás, alaprajz készítés, a megrendelő tájékoztatása az épület problémáinak megoldásáról és ennek bekerülési költségeiről. Szükség esetén komplett épületdiagnosztikai vizsgálat. Írásos árajánlat és diagnosztika készítése (ezen munkafázis díjtalan).
  2. Telepítés: A megrendelővel egyeztetett burkolati típusú készülék (készülékek) felszerelése az AQUAPOL® hangolási vázlat segítségével. Elektromos mérések végzése, a készülék működésének és a falazatban lévő víz mozgásának ellenőrzésére. Roncsolásos nedvességdiagnosztikai vizsgálat és helyszíni dokumentáció készítése.
  3. Ellenőrzési szakasz: Roncsolásos nedvességdiagnosztikai vizsgálat végzése a telepítéstől számított 3. hónapban és utána 6 havonta, a falazat teljes kiszáradásáig (ezen munkafázis díjtalan).
  4. Épülethelyreállítási szakasz: A teljes száradás után (ideális esetben), vagy az ellenőrzési szakasz közben a roncsolódott, salétromos festés és vakolat eltávolítása, majd újravakolása légpórusos (adalékszeres, zsákos) vakolattal vagy kiszellőztetett burkolat készítése.

20 év garanciával

Kérje most épületfelmérési vizsgálatunkat, mert a most megrendelt telepítések árából akciónk keretében kedvezményt adunk!

Friss hírek Megújult a nedvesfal.hu oldal! Látogasson el oda is!